Sulf granulat pentru vinificatie, 1 kilogram
Un reprezentant Hectarul te va contacta pentru a confirma data livrarii.
Pret cu TVA inclus
Descriere
Domenii de aplicare și dozaj recomandat:
La prepararea de terci se pune pe strugurii măcinate sau în timpul măcinării se adăugă sulful treptat și se amestecă
Adaos de sulf de 5-15 g / 100 kg, bazat pe statutul strugurii și terciului.
Tratarea mustului: numai în cazul în care terciul nu a fost tratat.
Sulful de vin previne proliferarea drojdiilor sălbatice și, prin urmare, drojdiile nobili vin curând la putere, de asemenea, reduce riscul de boli de vin.
Adăugarea sulfului la mustului: în caz de fructe sănătoase, proaspete, dulce 10g sult/1 hl must, în caz de fructe ușor putred, musturi vulnerabile microbiologic 15 g Sulf / 1 hl must; pentru musturi putrede din boabe mucegăite 20 g sulf / 1 hl must. La transportul mustului proaspăt 30 g sulf / 1 hl must.
Sulfurarea vinului: la filtrarea vinului este excelent pentru sulfurare.
Sulfurare slabă - 5-10 g sulf / 1 hl de vin- se poate face la primul și cel de-al doilea filtrare a vinurilor acide uscate;. la a doua filtrare a vinurilor dulce, moi; la vinur in bucată; a treia filtrare la vinuri tineri sănătoși, vinurile siller- și roșii, vinuri vechi. Sulfurare mediu -20 g / 1 hl de vin se poate face: la prima filtrare la vinurile dulci moale, greu de limpezit; la vinuri cu miros de ouă putrezite moderat sau intens; Vinurile colectate de pe boştină; În cazul unor boli ale vinurilor care se începe. In fiecare lot de vin trebui să fie măsurat conținutul de acid liber sulfuros și în funcție de tipul de vin, maturarea, și metoda de stocare acesta trebuie reglat la 30-50 mg / l. Lipsa de continut de sulf pot fi înlocuite prin adăugarea mg / l 0,2 g Sulf / hl de vin.
Sulful necesar este recomandat să fie amestecat prima dată într-o cantitate mică de vin sau must, se amestecă bine pentru a se dizolva, și se adugă la cantitatea mai mare! Pentru legume murate: salată de varză, murături diverse (murături mixte), la boia de 5 litri se adaugă 2,5 g sulf. Murăturile nu se întoarce maro, carnea zarzavaturilor rămâne fermă și crocantă! Sulful nu se pune în apă fierbinte! Cerințele de calitate: standardele DIN 09-570004 / 84th conform cerințelor din Comunitatea Europeană (CEE grad alimentar E224) și specificațiile ale Codexului Alimentar Chimic, de asemenea. Moderat iritant, soluția apoasă este ușor acidă. Cerințe pentru sănătate și prim ajutor: sunt recomandate mănuși de protecție pentru cei cu piele sensibilă: Compozitia cu încălzire sau la acțiunea acizilor eliberează dioxid de sulf. Supradozajul este inutile și periculoas! În caz de contact cu ochii sau pielea trebuie clătit sau spălat cu multă apă!
Opinii
Pareri Sulf granulat pentru vinificatie, 1 kilogram
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.
Detii sau ai utilizat produsul?
Clientii Hectarul.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.
Aceasta actiune necesita acceptarea cookie-urilor, conform GDPR
Alerta de pret
Produse similare
Furtun alimentar simplu, 12 mm, 2 metri
Furtun simplu, alimentar pentru tragerea din recipiente a vinului sau alte lichide.
Furtun alimentar simplu, 19 mm, 2 metri
Furtun simplu, alimentar pentru tragerea din recipiente a vinului sau alte lichide.
Furtun alimentar simplu, 25 mm, 2 metri
Furtun simplu, alimentar pentru tragerea din recipiente a vinului sau alte lichide.
Dop de pluta 55 mm pentru damigeana de 55 l
Exact! Dopul de plută cu diametrul de 55 mm este potrivit pentru damigeana cu o capacitate de 55 litri. Datorită dimensiunii sale de 55 mm, acest dop se va potrivi perfect în gâtul damigenei,...
Serpentina cu air-lock (barbotare) pentru fermentarea vinului 20 cm plastic
Acest dispozitiv este folosit pentru a permite iesirea gazelor rezultate în timpul fermentației, cum ar fi bioxidul de carbon, dar împiedică aerul sau microorganismele nedorite să intre în butoiul...
Acid ascorbic, antioxidant pentru musturi si vin, 100 grame
Acid ascorbic, antioxidant pentru musturi si vinuri. Acidul ascorbic sau Vitamina C este un conservant care adaugat in vin consuma oxigenul dizolvat, protejand astfel vinul, evitand oxidarea...
Acid ascorbic, antioxidant pentru musturi si vin, 1 kilogram
Acid ascorbic, antioxidant pentru musturi si vinuri. Acidul ascorbic sau Vitamina C este un conservant care adaugat in vin consuma oxigenul dizolvat, protejand astfel vinul, evitand oxidarea...
Metabisulfit de potasiu, 1 kilogram
Metabisulfitul de potasiu este o pudra alba cristalina cu aroma usoara de sulf, folosit ca agent antioxidant si antimicrobian in vinificatie si industria alimentara. Acest produs se poate...
Drojdie universala pentru vinificatie, 1 kilogram
Drojdia selectionata universala este un produs natural ce asigura o fermentatie optima si controlata a vinurilor. Drojdia profesionala Uniken nu modifica caracteristicile intiale ale vinului,...
Drojdie selectionata pentru vin alb, 20 grame
Drojdia selectionata este un produs natural ce asigura o fermentatie optima si controlata a vinurilor. Drojdia profesionala Uniken nu modifica caracteristicile intiale ale vinului, nu lasa...
Activator pentru fermentatia vinului, 1 kilogram
Activatorul de fermentare stimuleaza multiplicarea drojdiilor, ajutand la o fermentare mai buna si rapida. Acesta poate fi folosit si in cazul opririi din fermentare a vinurilor. Pentru...
Sorbat de potasiu, agent de stabilizare pentru vinificatie, 100 grame
Agent stabilizare, antimicrobian. Previne re-fermentarea si alterarea produsa de drojdii. Aspect: Pulbere sau granule de culoare alb-cremos. Aplicatie: agent antimicrobial, usor solubil in...
Sorbat de potasiu, agent de stabilizare pentru vinificatie, 500 grame
Agent stabilizare, antimicrobian. Previne re-fermentarea si alterarea produsa de drojdii. Aspect: Pulbere sau granule de culoare alb-cremos. Aplicatie: agent antimicrobial, usor solubil in...
Dioxid de sulf 5% pentru vinificatie, 1 litru
Compozitie: 95% apa, 5% SO2 (dioxid de sulf) Descrierea produsului: Deoarece dioxidul de sulf este un gaz, este o varianta curata, 100% omogena a metabisulfitului de potasiu - cunoscut sub...
Gelatina alimentara, 100 grame, UNIKEN
Intrebuintare: gelatina este o substanta galbuie, cu gust si miros specific, care se foloseste la prepararea bauturilor, raciturilor, jeleurilor de fructe, prajiturilor, cremelor si aspicurilor....
Flor-Stop tablete pentru damigiane, 20 grame
Flor Stop 20gr, Tablete care contin parafina pentru protectia mucegaiului de vara creat la suprafata damigianelor sau butoaielor. Această tabletă plutește la suprafață și nu se dizolvă. Este...
Ulei de parafina alimentar, 500 ml
Este destinat utilizarii in vinificatie si la prelucrarea sucului ca etansant pentru depozitare in recipiente de inox alimentar. Se prezinta sub forma unui lichid incolor, de consistenta...
Ulei de parafina alimentar, 1 litru
Este destinat utilizarii in vinificatie si la prelucrarea sucului ca etansant pentru depozitare in recipiente de inox alimentar. Se prezinta sub forma unui lichid incolor, de consistenta...
Dioxid de sulf pentru vinificatie, industrie alimentara, 500 ML
Strugurii nu sunt clatiti inainte de a fi zdrobiti, deoarece dupa ce au fost adunati si depozitati, unii dintre ei si-au lasat deja zeama si ar fi o risipa ca ea sa fie aruncata. Pielitele...
Byosal HS, kit amestec de drojdii cu activator
Byosal HS reprezinta un amestec complet de drojdii cu activator de fermentare, profesionale, kit ce este suficient pentru 100 de litri de vin/must sau 50 de litri de vin care s-a oprit din fiert....
Sanaton, detergent pentru butoaie, 1 kilogram
Sanaton este un detergent tip pudra pentru curatarea butoaielor sau echipamentelor de vinificatie, format dintr-un amestec de soda caustica, carbonat de sodiu, detergent aionici si non-ionici....