Fertilizanti si biostimulatori
Ghivece, jardiniere si accesorii
Masini si aparate pentru gradina
Scule, unelte si accesorii constructii
Mobilier exterior si accesorii
Mobilier interior si accesorii
Sorbat de potasiu, agent de stabilizare pentru vinificatie, 500 grame
Nu s-a putut încărca disponibilitatea ridicării
Agent stabilizare, antimicrobian. Previne re-fermentarea si alterarea produsa de drojdii.
Aspect: Pulbere sau granule de culoare alb-cremos.
Aplicatie: agent antimicrobial, usor solubil in vin. Folosit cu o cantitate redusa de SO2, sorbatul previne re-fermentarea si alterarea produsa de drojdii. Nu este eficace contra bacteriilor.
Atentie! in cazul unei protectii insuficiente cu SO2, sorbatul de potasiu poate fi degradat de bacteriile din vin si produce arome si mirosuri de muscata.
Dozaj: Doze recomandate 15 - 27 g/Hl.
27 g/hl sorbat de potasiu aduce 200 mg/L de acid sorbic (limita legala UE).
Instructiuni de utilizare: Se dizolva cantitatea stabilita in apa rece (500g sorbat de potasiu la 2,5 liti apa). Solutia apoasa preparata se administreaza in picatura apoi, se omogenizeaza corespunzator, eventual prin pompare.
Rămâi conectat cu noutățile!
Înscrie-te la newsletter și primește direct în inbox informații despre produse noi, oferte speciale și recomandări utile.
Multumesc pentru abonare!
Acest email este deja înregistrat!